Noutăți

Noi detalii din dosarul lui Dan Diaconescu în care este acuzat de orgii cu gemene minore – Avocat: „Nu a fost găsit în dulap, era în dressing”

Dan Diaconescu a fost escortat de polițiști și forțele speciale după ore bune de percheziții. Fostul realizator de televiziune este anchetat pentru act sexual cu minore. Surse judiciare au transmis pentru Realitatea PLUS că acesta ar fi știut ce vârste aveau cele două adolescente de 15 ani. Ba mai mult, a plătit proxeneților taxă pentru a beneficia de serviciile fetelor. 

Întrebat de jurnaliști dacă Dan Diaconescu are emoții în ceea ce privește acuzațiile, avocatul susține că nu ar avea de ce întrucât aceste fapte de natură penală nu există. 

„Nu a fost găsit într-un dulap, ci era în dressing. Dressingul nu este neapărat un dulap de haine, ci este o cameră. Este chiar lângă dormitor. La ora 6.30 când au pătruns organele de poliţie, nu pot să spun că au năvălit pentru că într-adevăr au făcut-o la modul civilizat, cu trei bătăi în uşă, cu cinci somaţii. Nu au apucat să spargă uşa pentru că a fost deschisă imediat.

Este un moment de surpriză şi de panică care se instalează. În casă erau soacra, soţia, copilul. În momentul în care s-a dat jos din pat, că auzi tropăind, pentru că ei au urcat direct. A fost un efectiv masiv de poliţişti, o parte s-au dus la parter şi au pătruns în fiecare cameră şi o parte au urcat în viteză. În momentul ăla din dormitor a ajuns până în dressing, unde l-au întâmpinat organele de poliţie. Deci el a fost practic găsit în dressing, în deplasarea lui către uşa de intrare. Despre ce dulap vorbim?”, a precizat avocatul.

Dan Diaconescu ar fi întreținut relații sexuale cu cele două fete (care erau surori) în perioada 2020-2021, atât în București cât și în Constanța. În aceeași perioadă, ar fi încercat să găsească o minoră căreia să-i cumpere virginitatea. A fost păcălit de una dintre fete, filmat și ulterior șantajat să ofere bani. 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *