Noutăți

Noi detalii din cazul pietonului călcat de autobuzul STB. Ce s-a întâmplat, de fapt, înainte de impact – date șocante din anchetă

„La data de 16 Aprilie a.c., în jurul orei 06:30, Brigada Rutieră a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe b-dul.Nicolae Grigorescu, o persoană de sex bărbătesc se află întinsă pe partea carosabilă, fără să prezinte semne vitale.

Pentru lămurirea aspectelor sesizate, la fața locului au fost direcționați polițiști și criminaliști din cadrul Brigăzii Rutiere, care au constatat faptul că, din nefericire, bărbatul prezenta leziuni incompatibile cu viața.

În urma verificărilor efectuate, au fost stabilite următoarele aspecte:-Accidentul de circulație s-a produs în jurul orei 06:00, pe bd-ul.Nicolae Grigorescu, în proximitatea stației “STB Constatin Brâncuși”;-În accidentul de circulație a fost implicat un autobuz din cadrul STB, al cărui conducător a fost depistat, după ce a fost transmis în atenție, în zona bd-ului. Constantin Prezan;-Imediat după depistare, polițiștii rutieri au procedat la testarea conducătorului autobuzului cu ambele aparate din dotarea Brigăzii Rutiere, rezultatul indicat fiind 0, respectiv negativ;-Conducătorul autobuzului a fost condus la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Brigăzii Rutiere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulație,” informează comunicatul oficial.

Șocant în acest caz este faptul că șoferul a mai condus încă 7 kilometri pănă în momentul în care a fost oprit de poliție.

Surse din anchetă susțin că bărbatul le-a spus polițiștilor că nu a fugit de la locul accidentului, ci nu a simțit că ar fi accidentat pe cineva.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *