Noutăți

Noi detalii cutremurătoare în cazul doctoriței din Iași care s-a sinucis. Ultimul videoclip al Dianei Alexandra, înaintea gestului necugetat

Diana venise de la Botoșani la Iași hotărâtă să devină medic. A urmat cursurile Universității de Medicină și Farmacie, iar la 26 de ani era rezident în cadrul Spitalului de Oncologie „Victoria”. 

În ultimul videoclip în care apare, ca invitată într-o emisiune locală, tânăra doctoriță a vorbit despre visul devenit realitate și despre cât de implicată este în meseria sa. 

„Meseria pe care o practic este una destul de dificilă, însă așa cum ați spus și dv., eu fac asta cu foarte multă pasiune și asta face ca lucrurile să fie mult mai ușoare și mult mai plăcute pentru mine. În același timp cred că pentru calitatea actului medical și pentru sănătatea mea psiho-emoțională este important să nu mă implic atât de tare”, a spus Diana Alexandra în cadrul emisiunii.

Tânăra locuia singură în apartamentul din centrul orașului, iar zilele trecute, a recurs la un gest pe care nimeni nu și-l poate explica: a băut peste un litru de antigel. Aceasta nu a lăsat niciun bilet de adio.

Potrivit presei locale, fratele ei ar fi fost cel care a găsit-o inconștientă. Doctorița a fost transportată de urgență la spital, unde a stat internată și intubată. Tot acolo, tânăra s-a stins din viață.Apropiații doctoriței au declarat anchetatorilor că tânăra nu ar fi fost implicată într-o relație. De cealaltă parte, portatul complexului unde locuia victima spune că aceasta s-a certat recent cu un băiat. Atunci, doctorița ar fi aruncat cu ghivece de flori pe hol.Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs nenorocirea. 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *