Noutăți

Momentul în care un șofer inconștient este aproape să producă un accident pe DN24. VIDEO cu mașina care patinează și lovește participanții la trafic

Ninsorile din nord au creat probleme pe șosele.  Cu toate acestea, unii șoferi aleg să nu țină cont de condițiile speciale ale drumurilor, și se aventurează să conducă într-o manieră inconștientă.

O înregistrare video făcută publică de către Iași Tv Life dovedește acest fapt. Imaginile au fost însoțite de mesajul:  ”Zăpada depusă pe carosabil nu i-a oprit pe unii șoferi să faca manevre periculoase. Dis-de-dimineață, pe DN 24, între Vaslui și Iași, un conducător auto s-a angajat într-o depășire periculoasă. Din sens opus venea un alt autoturism, care a fost acroșat de vitezoman. Doar norocul a făcut să nu fie nicio victimă”.

Miercuri, 5 aprilie, meteorologii au emis un cod roșu pentru două județe din România, din cauza ninsorilor și a viscolului puternic. Potrivit ANM, în intervalul orar 18:40 – joi, la 04:00, se vor semnala rafale de vânt de 75-85 km/h, ninsoare abundentă, zăpadă viscolită şi troienită, vizibilitate redusă spre zero în județele Botoșani și Iași. Autoritățile locale din cele două județe au anunțat, tot miercuri, suspendarea cursurilor pentru ziua de 6 aprilie, din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *