Noutăți

Minorele din cazul Dan Diaconescu, supărate și nervoase după prestația politicianului: „A fost mai mare deranjul”

Fetele s-au arătat nemulţumite de sumele primite contra prestaţiilor lor, ele declarându-se „supărate şi nervoase” şi chiar afirmând, la un moment dat, că una i-a spus celeilalte că „a fost mai mare deranjul”. 

Mai mult, întrebată dacă a observat semne particulare pe clientul ei, una dintre fete spune că nu a fost atentă la astfel de aspecte fiindcă „nu se simţea confortabil”.

Documentele aflate la dosarul anchetei care îl vizează pe Dan Diaconescu, suspectat de sex cu minore, arată că fetele pe care acesta le-ar fi plătit pentru a avea relaţii intime cu el au fost în mai multe rânduri nemulţumite de sumele primite pentru prestaţiile lor.Fostul jurnalist şi politician le-ar fi dat acestora sume mici de bani, o cutie de ciocolată şi le-ar fi promis că le duce la mall să îşi cumpere haine.

„Conform declaraţiei, (…) erau entuziasmate, întrucât cu o seară înainte, (…) le spusese că le va duce la mall ca să le cumpere haine. Când au ajuns în (…)după ce au coborât, (…) le-a dat suma de (…) lei, pentru că au (făcut sex – n.r.) cu acesta şi apoi a plecat. XX a precizat că ea şi sora sa au fost foarte supărate şi nervoase, deoarece era mult sub (…) anterior, aşa că (…) i-a spus că mai mare a fost deranjul pentru ele şi dacă ştia că le va plăti atât de puţin, nici nu mai mergeau”, se arată în documentele aflate la dosarul cauzei în care Diaconescu este arestat la domiciliu. 

Din documente reiese de asemenea că la un moment dat una dintre fete „nu a fost de acord” cu suma primită, „întrucât era prea puţin, dar nu i-a spus nimic şi a plecat şi în seara aceleaşi zile”. 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *