Noutăți

Ministru lovit cu pietre și bătut de șoferi. Ce a declanșat furia oamenilor – VIDEO

Atacul asupra lui Sergio Berni, în vârstă de 61 de ani, a avut loc la sosirea sa într-o staţie de autobuz din La Matanza, la periferia vestică a oraşului Buenos Aires, unde şoferii manifestau împotriva lipsei de siguranţă publică. Ministrul s-a dus să discute cu protestatarii fără să ia măsuri minime de securitate.

Înconjurat de jurnalişti care îi puneau întrebări, el a fost insultat de manifestanţi, care apoi au aruncat cu pietre, una din ele lovindu-l în faţă. Ulterior, a fost lovit cu pumnii şi cu picioarele, când a fost pentru scurt timp doborât la pământ.Imaginile îl arată cu faţa însângerată, vizibil ameţit. 

Dar apoi, continuând să răspundă jurnaliştilor, el a spus sfidător că nu va ”fugi”. 

Sergio Berni a fost în cele din urmă scos din mulțime de poliţie, care a cerut întăriri, şi transportat pentru la spital. În acest timp, încăierările au continuat între poliţie şi protestatari. Opt agenţi de poliţie şi trei şoferi au fost uşor răniţi în confruntări, potrivit serviciilor de urgenţă. 

Şoferii de autobuz protestau după moartea unuia dintre ei, Daniel Barrientos, în vârstă de 65 de ani, scrie ziare.com. Acesta a fost împuşcat de doi hoţi care au urcat în autobuz pentru a jefui pasagerii, luni, în jurul orei locale 4.30 dimineaţa.

🚨EL ATAQUE A SERGIO BERNI pic.twitter.com/gVG0GJXiZ3

— Vía Szeta (@mauroszeta) April 3, 2023

 

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *