Noutăți

Mii de teste COVID-19 expirate, aruncate pe Centura Buzăului! Pericol major pentru populație – Autoritățile locale vor sesiza Poliția – GALERIE FOTO

Polițiștii buzoieni au descoperit mii de teste Covid-19 expirate aruncate pe marginea drumului, pe Șoseaua Nordului, din Buzău. 

„Nu ne mai facem bine! În această seară (8 aprilie – n.r.) echipajele Poliției Locale au descoperit pe Șoseaua Nordului câteva mii de teste Covid 19 expirate aruncate pe marginea drumului! Este o faptă extrem de gravă pentru că vorbim de deșeuri medicale periculoase ce trebuie neutralizate în condiții stricte! Cu costuri financiare ridicate pentru orice cabinet/farmacie! Lucrurile nu vor rămâne așa, nu putem tolera astfel de fapte!”, a transmis viceprimarul Buzăului, Ionuț Apostu, într-o postare pe Facebook.  Apostu a precizat, de asemenea, că luni dimineață (astăzi – n.r.) va depune o plângere la Poliția Municipală pentru anchetarea acestui caz și sancționarea celor responsabili. „Luni dimineață voi depune o plângere la Poliția Municipală pentru anchetarea acestui caz deoarece sănătatea buzoienilor este cea mai importantă, și trebuie sancționați poluatorii! Deșeurile medicale reprezintă un pericol major!”, a arătat oficalul local. 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *