Noutăți

Mesaj RO-Alert în București – Vremea rea face prăpăd – Cod portocaliu de vijelii și grindină

„Avertizare meteo-intensificări ale vântului, vijelie, descărcări electrice, grindină, averse torențiale care vor cumula local 30l/mp. Perioada de manifestare 16:10-17:10. Evitați deplasările și luați măsuri de adăpostire și autoprotecție!”, se arată în mesajul primit pe telefoane de cetățenii din Capitală.

Administrația Națională de Meteorologie a transmis o avertizare privind condițiile meteo care vor avea loc începând cu a doua parte a zilei de duminică, 25 iunie și care vor ține până luni dimineață, 26 iunie în mare parte din țară și în București. Astfel, vremea stabilă, caldă și însorită din ultimele zile se va răci iar atmosfera va fi instabilă, fiind șanse reale de precipitații, descărcări electrice și intensificări ale vântului.

Potrivit prognozei speciale pentru București, vremea va deveni instabilă și se va răcori. Cerul va avea înnorări și îndeosebi după-amiaza și seara vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 15…20 l/mp și izolat peste 25 l/mp. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 17…18 grade.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *