Noutăți

Liviu Dragnea gătește românește, dar nu uită de politică – dezvăluiri despre Sorin Grindeanu – Ediție de colecție Culisele Statului Paralel

Liviu Dragnea a acceptat provocarea și a gătit românește în cadrul emisiunii speciale Culisele Statului Paralel de Paște. Dragnea nu a uitat însă nici de cele mai fierbinți subiecte politice ale momentului și a recunoscut că nu se poate lăsa de politică.

Liviu Dragnea: N-ai cum sa te lasi de politica. Nu ma pot lasa, in conditiile de azi.Anca Alexandrescu: Si ce faceti politic?Liviu Dragnea: Nu stiu. Am facut programul de guvernare… Unul bun.

A.A: De ce l-ati ales pe Grindeanu?L.D: Dorinta mea a fost sa ajunga Sevil Shhaideh. A fost refuzata. In noaptea aia, m-am mai sfatuit si m-am oprit la Sorin pentru ca era tanar. Dupa doua saptamani si ceva cand il aseptam la sediul din Baneasa al PSD l-am sunat, zice „Nu, e in regula, ajung.”

L.D: Ciolacu mi-a zis: „Stii ce se intampla cu Sorin, pare absent, nu mai e el. Are o crispare.” Eram ingrijorat. Imi zice Ciolacu ca i-a zis Sorin ca Hellvig la una din discutiile cu Grindeanu i-a zis – „Vezi ca Liviu vrea sa te schimbe.” L-am sunat pe Hellvig, n-a recunoscut. „Ba Edi, ori minti tu, ori minte Sorin.” Dupa cum vad ca arata Grindeanu, e clar ca nu el minte. S-a dovedit ca Hellvig e un mincinos. L-am tras deoparte pe Sorin si i-am zis ca n-am niciun gand. Nu te mai incarca cu treaba pe care ti-o picura SRI, asta e miza, sa te indeparteze de mine si de partid. O sa devii indezirabil fata de colegi. Deja colegii imi spun ca esti absent. Unul din cei care au venit la mine a fost Tudose. Asta a fost cauza care l-a facut sa se rupa de noi. Din cauza caracterului slab sau dificil.

 

În prima parte a emisiunii, jurnalistul Marius Ghilezan și-a prezentat gospodăria extrem de bine îngrijită:

În partea a 2-a a emisiunii, invitații s-au apucat de gătit. Liviu Dragnea va face o friptură, jurnalistul Marius Ghilezan gătește o ciorbă de miel, Anca Alexandrescu vopsește ouă, iar Iosefina Pascal pregătește clătite:

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *