Noutăți

Legăturile dintre milionarul retrocedărilor Gheorghe Stelian și Statul Paralel, dezvăluite duminică seara, la Culisele Statului Paralel. Elena Udrea rupe tăcerea

„Ma bucur ca in materialul despre Gheorghe Stelian s-a vorbit si despre avocatul Rares Dan. Dl Rares Dan este un avocat celebru, care i-a aparat si pe cei din dosarul Microsoft. Este fiul fostului general de Securitate Gheorghe Dan, care l-a adus pe dl. Coldea la Bucuresti. S-a descis sa se ridice sechestrul de pe averea lui Gheorghe Stelian, desi instanta a decis sa se recupere o suma de bani. Cum poti ridica sechestrul pe avere cand suma nu a fost inca recuperata? In mod clar acolo trebuie facuta o verificare.

In noiembrie 2022, pe mai multe strazi din Bucuresti au aparut afise cu <<Stelu Banditul, feriti-va conturile!>>. Se stie ca el l-a inselat pe fiul lui Dorin Cocos. Probabil ca cei pe care i-a inselat cu bani (au vandalizat vila omului de afaceri din nordul Capitalei – n.r.)”, a afirmat Anca Alexandrescu.

Jurnalista a promis, astfel, o serie de dezvăluiri incendiare pe marginea șpagilor de la ANRP și a oamenilor cheie din acest dosar ce vor fi făcute publice de fostul ministru al Dezvoltarii Elena Udrea în interviul difuzat duminica seara, in cadrul emisiunii Culisele Statului Paralel, de la Realitatea PLUS. 

„De ce unii platesc si altii nu? Elena Udrea vorbeste in interviul pe care o sa il vedeti maine seara, la Culisele Statului Paralel, si despre dl Georgheh Stelian. Ea povesteste cum chiar presedintele Traian Basescu a fost incunostiinta despre faptul ca la ANRP se dau spagi”, a afirmat Anca Alexandrescu.

Reamintim că mai multe afișe care îl incriminează pe omul de afaceri au fost lipite în jurul casei lui Gheorghe Stelian. Omul de afaceri a fost implicat în dosarul ANRP împreună cu Dorin Cocoș, fostul soț al Elenei Udrea. Pe afișe, omul de afaceri este acuzat că i-a înșelat atât pe Udrea, cât și pe Cocoș. 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *