Noutăți

La 84 de ani, Ion Țiriac a pilotat avionul personal și a aterizat cu succes pe aeroporul Brașov. Ironiile internauților

„Ion Țiriac a sosit duminică dimineață pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav.Omul de afaceri brașovean s-a aflat la manșa avionului personal și a aterizat în cele mai bune condiții, acasă”, a informat aeroportul. 

Cu toate acestea, postarea Aeroportului Internațional Brașov a provocat un val de comentarii pline de ironie, care au avut ca țintă atât omul de afaceri, cât și aeroportul recent inaugurat, aflat în mijlocul unui conflict între o companie aeriană românească și Romatsa.

Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian a fost acuzată că nu extinde programul operatorilor de trafic după ora 19.00, moment în care Aeroportul Brașov se închide, nefiind posibilă decolarea sau aterizarea niciunui avion.

”Ce facem noi când nu avem bani de doi piloti?? Păi pilotăm noi!!”, a comentat un cetățean la postarea publicată pe pagina de Facebook a Aeroportului Internațional Brașov.

”I-ați spus să nu se întindă la grătare că la 7 închideți?”, a fost un alt comentariu ironic ce viza programul aeroportului brașovean. 

„Asa, si…? Sa ne anuntati neaparat si cand pleaca, sa stam linistiti”, a nmai scris un internaut.

„A ocupat o treime din aeroport. Inca doua si trebuie inchis”, a mai scris ironic un utilizator Facebook.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *