Noutăți

L-au luat de la înmormântare ca să-i facă autopsie. Caz șocant în Gorj

Înmormântarea unui bărbat din judeţul Gorj, decedat la vârsta de 50 de ani, a fost amânată după ce poliţiştii au dispus ridicarea cadavrului şi realizarea unei necropsii, în condiţiile în care fratele vitreg al mortului a reclamat că are suspiciuni cu privire la cauzele decesului, potrivit News.ro.

 

Iniţial, medicul de familie eliberase certificatul de deces fără a constata suspiciuni cu privire la cauza morţii.

Bărbatul în vârstă de 50 de ani a murit în ziua de 8 aprilie, la locuinţa mamei sale din localitatea gorjeană Samarineşti. Familia a chemat mediul de familie, care a examinat cadavrul şi a eliberat certificatul de deces, însă fratele vitreg al mortului, care locuieşte în alt judeţ, a reclamat la Poliţie, trei zile mai târziu, că are suspiciuni cu privire la cauza morţii.

”La data de 10 Aprilie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au fost sesizaţi de către un bărbat de 62 de ani, din judeţul Caraş Severin cu privire la faptul că fratele său vitreg a decedat la locuinţa mamei lor din comuna Samarineşti, având suspiciuni asupra cauzei decesului. Din primele cercetări efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că la data de 8 aprilie a.c., bărbatul 50 de ani, din comuna Slivileşti a decedat la locuinţa mamei sale din comuna Samarineşti, în cauză fiind eliberat certificat constatator al decesului de către medicul de familie. Având în vedere aspectele sesizate de către bărbatul de 62 de ani, la data de 10 aprilie s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, informează Poliţia Judeţeană Gorj.

 

Tot luni, trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, pentru realizarea necropsiei care va stabili cu exactitate cauza morţii.

Surse din Poliţie au declarat pentru News.ro că decizia de ridicare a cadavrului a fost luată chiar în ziua în care mortul trebuia înhumat. Aceleaşi surse au precizat că decedatul era cunoscut cu afecţiuni medicale. 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *