Noutăți

Kickboxerul român Benny Adegbuyi, accident grav pe Autostrada A2: „Soția sa și copilul au ajuns de urgență la spital”

Kickboxerul român Benny Adegbuyi (38 de ani), soția lui și mai mulți sportivi au fost implicați într-un accident rutier grav. Mașina în care se aflau cei doi, cu sportivul la volan, a intrat într-un parapet pe Autostrada A2. Benny a scăpat nevătămat, în timp ce soția lui are o problemă la mână.

”Astăzi, mergeam cu echipa de la Benny Fight Academy spre Constanța, acolo unde o parte dintre elevi participau la un interclub. Pe A2, la km 138, în timp ce circulam regulamentar pe banda 2, o mașină de pe banda 1 a intrat brusc în fața mea, iar eu, pentru a evita coliziunea, am tras de volan și am acroșat parapetul, care ulterior ne-a aruncat pe cealaltă parte a drumului.

Mașina este daună totală, dar cel mai important este că toți care eram în mașină suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu. Soția mea Elena are doar o mică problemă la mână și am preferat să facem investigații suplimentare. Am fost la un pas de tragedie, iar mesajul meu este să aveți grijă la volan pentru că neatenția, chiar și pentru o singură clipă, vă poate costa viața atât pe voi, cât și pe cei dragi”, a spus Benny Adegbuyi, pentru gsp.ro.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *