Noutăți

Iubire interzisă. Frate și soră din Brăila, condamnați la închisoare. Din relația incestuoasă au apărut 2 copii

Curtea de Apel Galați i-a condamnat definitiv pe doi tineri din comuna brăileană Mircea Vodă la un an și 4 luni, respectiv un an de închisoare cu suspendarea executării pentru incest.

„Contopește pedepsele principale aplicate inculpatului, de 1 an închisoare și respectiv de 1 an închisoare, inculpatul urmând a executa pedeapsa cea mai grea, de 1 an închisoare, la care se adaugă sporul obligatoriu de 4 luni închisoare reprezentând 1/3 din pedeapsa de 1 an închisoare, inculpatul executând în final pedeapsa de 1 an și 4 luni închisoare. Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere și stabilește un termen de supraveghere de 2 ani”, a stabilit instanța de judecată în cazul bărbatului.

Tânăra a primit un an de închisoare cu suspendarea executării pentru aceeași faptă.  Ambii au fost obligați să respecte mai multe măsuri de supraveghere și să frecventeze un program de reintegrare socială desfășurat de Serviciul de Probațiune Brăila, dar și să presteze fiecare câte 60 de zile de muncă neremunerată în folosul comunității.

Copiii au fost abandonați

Parchetul de pe lângă Judecătoria Făurei i-a trimis în judecată pe cei doi tineri sub acuzaţia de incest, după ce relația lor nefirească a ieșit la iveală.

„Din probele administrate în cauză rezultă că, în perioada 2018 – 2019, fiind rude de gradul II, respectiv frate şi soră, inculpaţii B.F. şi B.A. au întreţinut raporturi sexuale la domiciliul din comuna Mircea Vodă, judeţul Brăila, raporturi ce au avut ca urmare conceperea şi naşterea minorilor B.C.R. şi B.R.D.”, au stabilit anchetatorii.

Copiii au fost preluaţi de către reprezentanţii Direcţiei Judeţene pentru Protecţia Drepturilor Copilului Brăila, în condiţiile în care niciunul dintre cei doi fraţi nu şi-a asumat răspunderea de a-i creşte. Familia din care provin cei doi tineri este una dezorganizată, dar nimeni nu i-a crezut capabili de incest.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *