Noutăți

Ioana Dichiseanu, dezvăluiri inedite despre tatăl său. Ce nu suporta îndrăgitul actor și considera o adevărată „crimă”

„Noi am fost niște suflete gemene, nu suflete pereche, suflete gemene, având în vedere și data nașterii, el s-a născut pe 20 octombrie, eu pe 22 octombrie și multe alte coincidențe. La nivel intelectual, emoțional, ne completam, ne simțeam, ne cunoșteam, știa butoanele pe care să le apese pentru a mă calma sau pentru a-mi da un imbold”, a spus Ioana Dichiseanu în cadrul unui podcast pe YouTube.

Fiica regretatului actor a vorbit inclusiv despre cele mai importante lecții deprinse de la tatăl său. Artistul nu punea preț pe vorbe, nici pe cuvinte sau promisiuni. Tot de la tatăl său a învățat și că trebuie să prețuiască mereu corectitudinea.

„Îmi spunea: ‘Să nu minți, pentru mine minciuna este crimă’. Și de-atunci am spus că cea mai bună minciună e adevărul”, a dezvălui fiica regretatului actor.

La doi ani de la moartea lui Ion Dichiseanu, Ioana, fiica acestuia mărturisește că durerea pierderii nu va trece niciodată. În ciuda suferinței, femeia încearcă să își păstreze zâmbetul pe buze și să își aducă aminte la fiecare pas de tatăl ei.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *