Noutăți

Invazie de „surdo-muți” de ocazie în stațiunile de la malul mării. Atenție cui oferiți bani!

Cel mai recent incident a avut loc aseară, când două tinere de 23 și 25 de ani, din comuna Bărbulești, județul Ialomița, au fost depistate de polițiștii locali în Zona Peninsulară, respectiv  în Portul Tomis, în timp ce solicitau diverse sume de bani de la trecători, clienți aflați la terasele din zonă, simulând faptul că sunt surdo-mute, scrie replicaonline.ro

Mai mult, pentru a fi mai credibile, cele două prezentau și un formular cu inscripția unei Asociații regionale pentru surzi, persoane cu dizabilități  fizice și copii săraci.

Polițiștii locali le-au interceptat, legitimat și condus la Secția 3 Poliție a municipiului Constanța pentru întocmirea documentației specifice și predarea persoanei în cauză, în vederea continuării cercetărilor, fiind întrunite elementele constitutive ale infracțiunii de tentativa la înșelăciune.

Cu doar o zi înainte, una dintre tinere a fost depistată în stațiunea Mamaia în timp ce făcea același lucru. A fost depistată de polițiștii locali și predată  secției de poliție Mamaia pentru continuarea cercetărilor.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *