Noutăți

Industria care a reușit să întreacă IT-ul ca și venituri. Peste 400.000 de persoane câștigă bani din videochat

Specialiștii în resurse umane trag un semnal de alarmă și recomandă statului să-i impoziteze pe cei care fac bani din videochat. Aceștia spun că legislația românească este depășită, iar inspectorii ANAF nu au cum să urmărească traseul banilor.”Un model de videochat nu lucrează pe o singură platformă, poate să aibă 5 conturi deschise. (…) Eu pot să îmi deschid si trei contrui pe acelasi site.

Sunt trei piețe în România, Columbia și Rusia. Ca număr de modele, Coloumbia in momentul de fata ne depaseste. Ca incasari, România continuă să fie number one”, spune Maria Boroghină, manager studio videochat.Fostul șef al Fiscului, Lucian Heiuș declara în urmă cu mai bine de o lună că în această industrie activează peste 400 de mii de persoane și sunt deschise 5 mii de firme cu acest obiect de activitate.”Acești bani intră prin bancă, îi putem urmări. Este un fenomen. Această industrie a videochat-ului a luat o explozie foarte mare în ultima perioadă, în România. Avem peste 5.000 de societati cu acest obiect de activitate (videochatul – n.r.). Sunt discutii ca ar lucra ca persoane fizice peste 400.000 de persoane în această industrie pentru că veniturile sunt mari. Avem instrumente necesare pentru a actiona asupra acestei industrii”, declara Heius la un post TV.Numărul real al angajaților din spatele industriei videochat-ului este mult mai mare și ar putea să depășească 600 de mii de angajați. 

Citește și Cea mai cunoscută videochatistă pentru adulți din România, în vizorul ANAF. „Degeaba râzi, o fac la cel mai înalt nivel”

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *