Noutăți

Încep să cadă MĂȘTILE, Udrea îi expune pe toți: Postul de procuror general a fost făcut pentru Kovesi! Legăturile oculte cu Macovei și Soros, devoalate

Anca Alexandrescu: Cine sunt vinovatii in EADS?Udrea: Sunt foarte multe nume, nu le dau ca n-au fost cercetati de justitie. Probabil vor iesi si vor spune.Anca Alexandrescu: Kovesi si a cumparat postul de procuror european prin inchiderea dosarului EADS.Udrea: E posibil. Are o logica. Postul a fost facut pentru Kovesi. La proiect a lucrat Macovei si Soros. Au nevoie de om acolo. Ea executa bine planul acestei grupari neormarxiste progresiste care au facut proiectul in Romania, la noi merge orice, a mers sa faca asta, n-a facut nimic, dar daca se da ordin si vor s-o execute pe Ursula, ma gandesc ca va incepe sa cerceteze vaccinurile. Deocamdata nu cerceteaza nimic, a prins vreo 2 bulgari care evazionasera vreo 2.000 de euro.

Anca Alexandrescu: Si niste chinezi.Udrea: Dar in rest nu a avut performante. …. se incearca prin ocuparea functiilor din institutiile judiciare de la niv european. CEDO exista raport al Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei care constata ca exista grave conflicte de interese pentru niste judecatori de la CEDO – 22 de judecatori – care provin din ONG-urile lui Soros. Din 100. Aceste fundatii au avut procese si au fost judecate de acesti judecatori care provin din organizatiile lui Soros. CJUE, uitati cum e folosita pentru a pune sub control justitiile nationale. Cand a incercat in Germania, s-a zis pas. In Italia, la fel. In polonia, Ungaria. In romania a mers.Pe modelul din Gala Bute, unde proiectul a fost gandit de Kovesi si Macovei – ca sa blocam aplicarea deciziilor CCR ne prefacem ca intrebam CJUE care raspundea ce vrem noi si apoi gasim judecatori care sa nu tina cont de deciziile CCR in Romania. Pe acest model e iar sesiz CJUE referitor la decizia CCR pentru prescriptie. Se va intampla la fel. Daca europarlamentarii nu se duc sa ia pozitie si guvernul face ca in Gala Bute, a trimis un pct de vedere prin care au achesat ca nu trebuie respectate deciziile CCR. Daca nu ne aparam iar va veni decizie pe care unii judec o vor folosi pentru a nu respecta deciziile CCR.Intrebarea e: e corect sa avem prescriptie? Da, nu poti tine un dosar 20 de ani. la noi, Pruna a marit prescriptia dand ocazia Statului Paralel sa te santajeze.

Declarațiile complete ale Elenei Udrea în interviul de mai jos: 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *