Noutăți

Încă un caz șocant în școală: O profesoară, filmată în timp ce este umilită de mai mulți elevi. „Dă-i iepureşte, mă!”

În imaginile postate pe phonline.ro se vede cum cadrul didactic scrie la tablă, iar un elev merge în spatele profesoarei şi mimează acte sexuale, în timp ce altul îi spune: „Dă-i iepureşte, mă!”. Apoi un alt băiat îi ridică fusta profesoarei. Unul dintre copii mimează acte sexuale în faţa acesteia, femeia încercând să ignore atitudinea elevilor şi să continue să predea.

La un moment dat, unul dintre băieţi se urcă pe scaunul de la catedră, încearcă să o apuce pe profesoară de gât şi să o îndrepte către el.

„Vreau să văd dacă vi se ia rujul de pe buze”, îi spune profesoarei un alt elev, în timp ce încearcă să o atingă la gură cu palma. Apoi acelaşi băiat ridică piciorul către ea, într-un gest similar celor din filmele de acţiune. Câteva secunde mai târziu, unul dintre băieţi îi suflă femeii fum de la ceea ce pare a fi o ţigară electronică, în timp ce un coleg îi spune: ”Dă-i cu bale, mă, scuip-o un pic!”

În acest timp, femeia încearcă să continue ora şi le vorbeşte copiilor în limba engleză.În alt film, care pare realizat la aceeaşi oră de curs, unul dintre elevi îi duce profesoarei la gură degetul mijlociu.Conform phonline.ro, imaginile au fost filmate în timpul unei ore de engleză, la şcoala din localitatea Pietriceaua.

După publicarea imaginilor, Poliţia judeţeană Prahova a transmis că face verificări ca urmare a unei sesizări primite din partea directorului şcolii.

„La data de 6 aprilie a.c., poliţiştii Secţiei de poliţie rurală Valea Doftanei au fost sesizaţi de către directorul unei unităţi şcolare din comuna Brebu despre faptul că deţine o înregistrare audio video prin care doi elevi cu vârstele de 13 ani, în timp ce se aflau într-o sală de clasă, au simulat exercitarea unor acte de natură sexuală asupra unui cadru didactic. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis IPJ Prahova.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *