Noutăți

„Idila” dintre un turist român în Spania și o caracatiță: „Se îndrăgostește de tine și nu mai vrea să plece“

Odată intrat în apele mării, turistul român s-a trezit cu un musafir nepoftit:  o caracatiță încăpățânată se urcase pe el și refuza să plece.  Mai multe încercări de a o îndepărta au fost zadarnice.

Cristian a filmat momentul și a încărcat clipul pe TikTok, acolo unde s-a viralizat rapid și a strâns peste cinci milioane de vizualizări, în doar câteva zile.

Filmarea postată pe TikTok de CristianCastagna7 arată cum o caracatiță îl „atacă” din spate pe turist – și nu-i mai dă drumul. „Când caracatița se îndrăgostește de tine și nu mai vrea să plece niciodată”, este descriere dată clipului de către autor.

@christiancastagna7 Io ed il mio amico polpo #sunmer #foryou #viral #fyp ♬ suono originale – Gigi Soriani

 

Comentariile au început să apară în număr mare. Utilizatorii TikTok au rămas uimiți de faptul că a putut să facă față situației în mod calm, în timp ce unii s-au temut pentru sănătatea lui și au fost impresionați de curajul său.

Citește și: Vulpea-turist, surprinsă în Eforie Nord. Face plajă și se relaxează pe dig

Unii comentatori au avut o gamă largă de opinii privind comportamentul caracatiței, unii au reușit să vadă umorul în situație, în timp ce alții au subliniat cât de periculos poate fi un astfel de incident. „Aș fi plâns și aș fi țipat tot timpul”, a scris un internaut.

Anterior turistul român postase un alt clip cu caracatița, care se arată fascinată de tatuajul de pe spatele lui. „A recunoscut cerneala rudei sale“, comentează la acest clip un utilizator.

@christiancastagna7 Ma non va più via #polpo #viral #fyp ♬ OUT NOW Enzo Smooth Operator – Enzo

 

Turistul român a spus că a fost inițial surprins de situație și că a fost mai mult preocupat să o filmeze, decât să se sperie de caracatiță. El a recunoscut că nu a avut nicio idee despre cum să se descurce într-o astfel de situație, dar a fost fericit să primească ajutor de la alți turiști care se aflau în apropiere și care l-au ajutat să scape de animal.

Citește și: Dacă vezi aceste „picturi” pe jos, ocolește-le. Escrocheria care continuă să facă ravagii printre turiști

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *