Noutăți

Iată REȚETA cu care face furori de Paște chef Florin Dumitrescu! Rezultatul, demn de un restaurant cu stele Michelin

Cel mai tânăr jurat de la „Chefi la cuţite” se laudă an de an cu această rețetă. Îi place atât de mult şi se mândreşte atât de tare cu ea, încât a introdus-o şi în meniurile restaurantelor sale. Este vorba despre un preparat culinar la care a muncit foarte mult timp, inspirându-se din cartea de bucate a regretatului Radu Anton Roman, pe care l-a admirat mereu. „Am reinterpretat reţeta sa, am adăugat ceva din stilul meu”, a spus chef Florin Dumitrescu, pe reţelele sociale.

„Cum reuşesc să scot plăcinta de berbecuţ din cuptor, o las la răcit 24 de ore, apoi o pun la copt pe vatră, într-un aluat de pită”, explică îndrăgitul bucătar. Apoi s-a apucat de gătit. A realizat un filmuleț în care arată cum pregătește această rețetă și spune care sunt cele mai importante trucuri. Imaginile pot fi urmărite și pe canalul său de YouTube.

Chef Florin Dumitrescu a pus în bolul unui robot de bucătărieingredientele pentru aluat: 350 gr făină, 150 gr unt, 100 ml apă şi 20 gr drojdie. Apoi a început să mixeze, pentru a omogeniza totul. După, a pus carnea la tocat, împreună cu nuci, migdale, ceapă şi mărar. „Folosesc pulpă de berbecuţ, neapărat cu grăsime”, a precizat chef Florin care este unul dintre cele mai importante secrete ale rețetei sale.

Citește continuarea pe Click.ro

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *