Noutăți

Hoții au furat un seif cu 500.000 de euro în el dintr-un apartament din Sectorul 6

Politiştii din Capitală au pus în aplicare patru mandate de percheziţie domiciliară, în judeţul Dâmboviţa, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, după ce mai multe persoane necunoscute ar fi pătruns într-un apartament din Sectorul 6 şi au sustras un seif care conţine circa 500.000 euro.

„În urma percheziţiilor au fost identificate 2 persoane bănuite de săvârşirea faptei, urmând ca acestea să fie conduse la audieri în vederea dispunerii măsurilor legale. Cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române”, mai arată comunicatul de presă al Poliţiei Capitalei.

Sursa citată mai precizează că efectuarea percheziţiei domiciliare este o etapă în cadrul procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluţionării cauzei, care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *