Noutăți

Horoscopul săptămânii 20 – 26 noiembrie. A venit vremea soluțiilor cosmice. Patru zodii se vor trezi că li se deschid căile spre succes

Pe 20 noiembrie, Luna își începe tranzitul din Vărsător în Pești, oferind o respirație adâncă tuturor zodiilor, indiferent de semnul lor astrologic. După perioadele de muncă asiduă și eforturi susținute din săptămânile trecute, acest moment de răgaz este binevenit, oferind oportunitatea de a se pregăti pentru ceea ce urmează.

În aceeași zi, Soarele în Scorpion formează un sextil cu Pluto în Capricorn. Această poziționare cosmică poate ajuta pe toată lumea să găsească soluții la problemele mai vechi, rămase nerezolvate.

Cele 3 zodii care consideră că au întotdeauna dreptate – Cum influențează această convingere relațiile cu ceilalți

Următoarea zi importantă din această perioadă este miercuri, 22 noiembrie, când începe oficial sezonul Săgetătorului. Atunci, soarele se mută în constelația acestei zodii și începe să împrăștie peste tot o energie expansivă, de-a dreptul molipsitoare. Pofta de viață a tuturor va crește, iar dorința de aventură va începe să își facă loc în sufletul celor 12 semne de pe cercul zodiacal.

Tot pe 22, Luna intră în Berbec și conturează cadrul perfect pentru noi începuturi. Asta înseamnă că visurile pot prinde aripi, oricât de mari și de intense ar fi.

A doua zi, pe 23 noiembrie, câțiva dintre nativi s-ar putea să simtă din nou nevoia de o pauză, care însă nu va dura mult, pentru că pe 24 noiembrie are loc o schimbare majoră. Marte intră în Săgetător, atrăgând după sine oportunități uriașe de învățare. Cina va sta pe loc va pierde trenul, așa că toate zodiile trebuie să fie pe poziții și să prindă șansa pe care Universul o trimite în calea fiecăreia dintre ele.

Tot pe data de 24, Luna intră în Taur, unde va sta două zile, timp în care toată lumea va pune preț pe stabilitate și pe reușitele din plan familial.

Finalul săptămânii este marcat de mutarea Lunii în Gemeni, moment în care doar comunicarea îi poate scoate pe nativi din probleme. Discuțiile deschise vor fi de mare ajutor în orice situație.

Cele mai descurcărețe semne din zodiac. Află cine este considerat „Sherlock Holmes” al horoscopului – Nimic nu îi este imposibil

Este o perioadă palpitantă, căci totul pare să ducă într-o singură direcție: spre reușită și împlinire.

Berbec  

Energia și entuziasmul tău vor crește în această perioadă, fiindcă știi că ești aproape de împlinirea unui vis. Este normal ca motivația să fie mai mare, având în vedere că ai șanse mari să reușești într-un timp scurt ce ți-ai propus. Și încrederea în sine va crește considerabil.

Taur  

Întotdeauna ai găsit confort în rutina ta zilnică, dar în această săptămână vei simți ceva diferit. Ți se va părea absolut necesar să faci anumite schimbări, mai ales în ceea ce privește cheltuielile pe care le ai de făcut. Trebuie să renunți la cumpărăturile impulsive și compulsive.

Gemeni 

Îmbrățișezi spiritul aventuros care zăcea în tine fără să știi. O să te bucuri de noi oportunități și nu îți va fi teamă să accepți toate provocările ce apar. Această săptămână îți oferă posibilitatea să crești din punct de vedere profesional.

Zodiile răsfățate de astre care vor atrage fericirea în a doua jumătate a lunii noiembrie 2023

Rac 

În aceste zile, vei lua pauze dese pentru a te asigura că ai ajuns fix acolo unde voiai. Doar așa poți schimba direcția în cazul în care nu te mai regăsești în parcursul tău. Nu uita că asumarea alegerilor este importantă, mai ales când oamenii din jur devin confuzi în timp ce te privesc!

Leu 

Ai o energie ieșită din comun în aceste zile, iar cei din jur vor fi atrași de ideile tale ca un magnet. Este șansa ta să îți îndeplinești obiectivele, mai ales dacă simți că ai așteptat o veșnicie momentul acesta. Nu te lăsa învins/ă de fricile pe care le ascunzi în suflet!

Fecioară 

În această săptămână, te concentrezi pe introspecție pentru că vrei să înțelegi mai bine ce îți dorești și încotro va trebui să te îndrepți. Este absolut necesar să fii atent/ă și la situația financiară, care se poate schimba de la o zi la alta.

Balanță 

Motivația ta crește cu fiecare provocare pe care o duci la bun sfârșit. Vei avea parte de multe peripeții în aceste zile, dar nu te va speria niciuna, fiindcă echilibrul interior te ajută să analizezi totul cu atenție. Răbdarea de care dai dovadă ar putea să te scoată oricând din probleme.

Zodiile care răcesc cel mai ușor – Cine trebuie să se ferească cel mai mult de gripă

Scorpion 

A venit momentul să îți explorezi lumea interioară și să te axezi mai puțin pe ce se întâmplă în jur. Alegerile și deciziile celorlalți nu te influențează în niciun fel, așa că trebuie să te gândești la ce vrei tu și la ce îți trebuie ție. Fii mai hotărât/ă!

Săgetător 

Vei căuta oportunități de creștere, fiindcă evoluția este principalul tău scop în această perioadă, scrie DivaHair. Nu trebuie să te stresezi prea tare dacă norocul pare să te ocolească, fiindcă tot răul va fi spre bine. Ai încredere în destin!

Capricorn 

În perioada 20-26 noiembrie, ai ocazia să îți dai seama dacă totul în viața ta merge așa cum ai visat. Bineînțeles, este posibil să descoperi că unele detalii nu sunt tocmai pe placul tău, ceea ce înseamnă că poți transforma totul conform idealurilor.

Vărsător  

În general, ești o zodie independentă și îți place să te exprimi liber. Acum, această trăsătură dominantă se va intensifica, fiindcă vrei să te faci remarcat/ă în mulțime. Asigură-te însă că nu atragi atenția asupra aspectelor negative din viața ta.

Pești  

Autodescoperire este cuvântul care îți definește săptămâna. Vei înțelege cine ești, ce vrei și ce ai de făcut pentru a-ți atinge țelurile. Va fi mult de muncă, dar valorificarea creativității și a imaginației te va ajuta să termini orice proiect mai ușor.

Se întâmplă odată la 30 de ani. Conjuncția Marte-Soare în Scorpion de pe 18 noiembrie aduce schimbări cruciale fiecărei zodii în parte

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *