Noutăți

Horoscopul săptămânii 17 – 24 iulie. Momente delicate, Luna și Soarele sunt în Rac

Emoțiile noastre vor conta, vom avea nevoie de siguranță și de rădăcini puternice. Să nu uităm că Luna Nouă vorbește de noi începuturi și intenții. Nu neapărat de evenimente palpabile. Și cum Luna va face opoziția cu Pluto, întors recent în Capricorn, stările noastre vor fi mai fluctuante. Și mai extremiste.

Joi, în schimb, ne vom confrunta cu o opoziție Marte-Saturn. Care are obiceiul prost să frâneze totul în jurul nostru. Și să ne oblige să ne lovim de frustrările și limitările altora. Astfel încât să ni le rezolvăm pe ale noastre, potrivit astrosens.ro.

 

Acest aspect îi va supăra serios pe cei cu marcaj mutabil (Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești). Marte în Fecioară va lupta pentru perfecțiune și ordine, iar Saturn în Pești va spune că pentru a face ordine, ai nevoie mai întâi de un haos. Iar opozițiile ne fac să purtăm pantofii ambelor părți. 

 

Iar finalul săptămânii, cu începutul retrogradării lui Venus și intrarea Soarelui în Leu, ne vom da seama că avem nevoie și de distracție în viața noastră. Nu doar muncă și atât.

Și bineînțeles că totul va depinde doar de atitudinea pe care o avem față de viață. Cei cu marcaj cardinal (Taur, Leu, Scorpion și Vărsător) vor primi un plus de energie și vor trebui să învețe să își dozeze eforturile. Să nu dea pe dinafară. Mai ales în situații nesemnificative.

 

Cert este că acești nativi îi vor motiva, inspira și împinge de la spate și pe ceilalți. Și să nu uităm că retrogradarea lui Venus va avea “darul“ să ne testeze relațiile și să ne facă să vrem să trăim ca în filmele de Hollywood.

 

Mai ales cele de dragoste cu final fericit sau comediile romantice. Până pe 4 septembrie, unii nativi vor căuta în alte locuri iubirea, crezând că alții sunt de vină. Dar adevărul este că iubirea trebuie căutată mai întâi în interiorul nostru, potrivit sursei citate.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *