Noutăți

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 28 august-3 septembrie. Zodia care are nevoie de puțin curaj pentru a fi fericit

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Ești admirat/ă de departe. Această admirație s-ar putea transforma în ceva interesant și real. Săptămâna aceasta ar trebui să-ți ții ochii larg deschiși pentru a putea vedea oportunitățile care apar în cale. Dacă ești singur/ă, nu pune presiune pe tine pentru a-ți găsi cât mai repede iubirea. Toate vin la timpul lor.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Nu te simți obligat/ă să stai într-o relație dacă aceasta nu îți mai oferă ceea ce ai nevoie sau ceea ce e normal. Chiar dacă te-ai obișnuit cu el/ea, poate ar fi timpul să ieși din zona de confort și să faci schimbarea care îți aduce fericirea. Dacă ești singur/ă, te vei simți extrem de bine în compania unui Săgetător în această săptămână.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Ar trebui să îți instalezi o aplicație de întâlniri. Dacă flirtul este ceva dificil pentru tine, o astfel de soluție îți va rezolva problemele. Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă sau ești căsătorit/ă, tu și partenerul/a veți vorbi despre a avea copii. Încearcă să nu fii agresiv/ă în dialog, altfel persoana iubită se va simți presat/ă de cererile și dorințele tale!

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Dacă ai făcut o greșeală, acum este momentul să te deschizi și să îți ceri scuze. S-ar putea ca persoana iubită să aștepte încă să o faci. Fii diplomat/ă, e nevoie de răbdare și perseverență să-ți faci partenerul/ă să aibă din nou încredere în tine.Dacă ești singur/ă, încearcă ceva ce nu ai mai făcut de ceva vreme sau ceva ce nu ai făcut nicioadată până acum.

Citește continuarea pe eva.ro

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *