Noutăți

Horoscopul banilor pentru săptămâna 26 iunie-2 iulie: ce poţi face să ai mai mulţi bani

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

În această săptămână, oricare dintre bunurile tale electronice sau orice fel de gadget poate funcționa defectuos, fapt pentru care este posibil să trebuiască să cheltuiești o sumă mare de bani pentru reparație. Din păcate, te vei abate de la planul tău financiar bine calculat. Într-o astfel de situație, ar fi mai bine să ai mai multă grijă de bunurile tale chiar de la început.Tot în aceste zile, încrederea ta în ceilalți poate fi motivul principal pentru creșterea stresului mental. Așadar, evită să împărtășești cu prietenii și rudele situația ta financiară și chestiunile legate de bani, altfel pot fi o amenințare pentru bugetul tău prin solicitarea unui împrumut.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Un coleg de muncă va avea nevoie de ajutorul tău în această săptămână. Fii amabil/ă cu el, deoarece și el te va ajuta atunci când vei avea cea mai mare nevoie de ajutor. O duci bine cu banii, așa că dacă ți se solicită un împrumut, oferă-l, deoarece persoana care ți-l cere chiar este de cuvânt. Nu face nicio schimbare în carieră pentru moment!

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Săptămâna aceasta vei avea parte de noroc atunci când vine vorba de discuții și negocieri cu șeful tău. Este un moment bun pentru a aplica pentru promovare sau pentru a fi remarcat/ă. Deși nu recunoști, nu îți place să fii pe locul doi. Va trebui să îi privești pe alții cum reușesc, deși te doare, însă în curând va veni și vremea ta. Astrele doar îți dau o lecție!

Rac(22 iunie – 21 iulie)

La locul de muncă, poate fi necesar să comunici mai mult cu colegii tăi în această săptămână. Mai ales dacă lucrați împreună la un proiect.Dacă reușești să te dai după ei și să îi faci și pe ei să se dea după tine, atunci va exista un flux mai mare în ceea ce privește veniturile tale. Nu e greu, trebuie doar să te adaptezi.

Citește contnuarea pe eva.ro

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *