Noutăți

Halucinant! Bogdan Stănescu, bugetarul cu 14 funcții la stat, în același timp – Averea uriașă pe care a strâns-o

Bugetarul cu record de funcții se află în continuare în posturi de conducere. Bogdan Stănescu are o carieră marcantă de posturi de top în companiile de stat, iar apogeul a fost atins în 2017, când acesta deținea nu mai puțin de 14 funcții în același timp. Bugetarul are o avere uriașă după ani de zile în care a încasat mii de euro pe lună. 

Potrivit declarației de avere, nu toate veniturile erau completate, dar din cele făcute publice, Stănescu încasa în 2017 aproximativ 7 mii de euro pe lună.

În prezent, Bogdan Stănescu a rămas cu șase funcții în companiile de stat. Ultima este cea de arbitru la Curtea de Arbitraj București. Din veniturile nesecretizate, acesta a încasat peste 18 mii de lei pe lună.

De asemenea, în ceea ce privește declarația de avere, Stănescu deține împreună cu soția sa un teren intravilan și un apartament în București, ambele cumpărate în 2010, plus mai multe autoturisme și bijuterii în valoare de 15 mii de euro. Soția lui Stănescu lucrează tot la stat, unde este consilier juridic în cadrul Ministerului Justiției. 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *