Noutăți

Gestul incredibil al unui arbitru care i-a adus o SUSPENDARE RECORD de 12 etape – VIDEO

Este vorba despre arbiturl Fernando Hernandez Gomez, care va lua o pauză de 12 partide după un gest mai rar întâlnit pe terenurile de fotbal, potrivit HotNews.ro. Enervat de protestele unui fotbalist, centralul i-a aplicat acestuia o lovitură cu genunchiul în zona genitală. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele video. 

Pour avoir adressé ce coup de genou dans les parties intimes d’un joueur, l’arbitre Fernando Hernández Gómez a été condamné à 12 matchs de suspension ! 🟥🇲🇽 La commission d’arbitrage souhaiterait qu’en 2024 son badge FIFA lui soit retiré. ❌ pic.twitter.com/k8zDhBTA55

— Instant Foot ⚽️ (@lnstantFoot) April 4, 2023

Totul s-a întâmplat la meciul dintre Club America și Leon, din prima ligă de fotbal a Mexicului, partidă încheiată până la urmă nedecis, scor 2-2.

Jucătorul care a avut de suferit de pe urma loviturii încasate a fost Lucas Romero, un fotbalist argentinian care joacă pentru Leon.

Fotbalistul nu a scăpat nici el nepedepsit. Jucătorul a fost suspendat două etape pentru protestele vehemente avute la adresa VAR după un gol al adversarilor.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *