Noutăți

George Simion, acuzații grave: „Se încearcă eliminarea mea fizică!”

”S-ar putea, nu exclud, să mă elimine fizic”, a spus Simion în emisiune la un post TV.

El a făcut declarația în contextul dosarului în care e implicat Dan Diaconescu, despre care a spus că ”s-ar putea să vedem că peste trei ani dosarul se va închide pentru că nu există fapte”.

Simion nu a adus nici o probă în sprijinul afirmațiilor sale despre ”eliminarea fizică”. Reamintim că în 2018 Liviu Dragnea, fostul președinte PSD, declara că ar fi fost vizat de patru asasini cazați la Hilton. Nici el nu a adus atunci vreo probă.

Simion a respins acuzațiile că s-ar fi întâlnit la Cernăuți cu un spion rus, acuzații făcute de un fost ministru moldovean al Apărării și un director actual din serviciul secret al armatei ucrainene.

”Nu m-am văzut cu nici un spion rus. La Cernăuți m-am văzut doar cu românii, comunitate discriminată în ce privește predarea limbii române. Pentru faptul că le-am luat apărarea, că am vorbit de adevărul istoric și nelegiuirile Ucrainei pe Bîstroe, că acum le iau apărarea agricultorilor, poate i-au deranjat pe cei care promovează propaganda oficială. Eram un copil pe vremea aceea, ce interes aveau serviciile ruse să se vadă cu mine? Eu vorbesc româna și engleza. Cu cine m-am văzut la Cernăuți am poze, sunt publice. E exclus așa ceva. Ce să dezmințim? Dezmințim la dvs.”, a spus Simion.

Suntem al doilea partid în țara asta, punem România pe primul loc. Nu suntem racolați nici de CIA, nici de Mossad”, a spus Simion.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *