Noutăți

Gabriel Oprea, mesaj emoționant de Paște: “Învierea Domnului Iisus Hristos este sărbătoarea speranței”

“Dragi crestini, Paştele ne îndeamnă la bunătate, generozitate şi solidaritate. Iar adevăraţii creştini păstrează acest îndemn în sufletul lor pentru tot restul anului. Cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paște transmit tuturor românilor cele mai sincere urări de sănătate, bucurie și împliniri”, se arata în mesaj.

Fostul vicepremier pentru securitate nationala mai spune ca “Sărbătoarea Învierii este sărbătoarea speranței. Iar liniştea, încrederea şi energia pe care o inspiră sunt şi au fost, de-a lungul secolelor adevărate ancore de credinţă ale acestui popor.

În aceste zile, când românii sărbătoresc Învierea în sânul familiei, militarii, polițiștii, pompierii și jandarmii sunt la datorie. Efortul lor este în folosul celorlalţi, iar sacrificiul lor este în beneficiul societăţii. Pentru tot ceea ce fac pentru România, UMPMV le mulţumeste acestor adevăraţi români şi adevăraţi creştini. Ei merită toată aprecierea şi tot respectul. Gândurile noastre se îndreaptă în egală măsură către cei din ţară şi către cei care sunt plecaţi în misiuni în afara graniţelor, departe de familii şi de cei dragi, la datorie, 24 din 24 de ore, 7 zile din 7”, scrie fostul ministru al afacerilor interne.

“Vă doresc tuturor să vă bucuraţi de tot ce este mai frumos, să vă bucuraţi de linişte şi de încredere, să vă bucuraţi de sentimentul de siguranţă pe care îl vedeţi în ochii semenilor şi de lumina pe care eforturile şi sacrificiile pe care le faceţi o aduc în mijlocul societăţii românesti.

Urez tuturor românilor un Paşte fericit si fie ca speranţa pe care o primim în aceste zile, prin învierea Mântuitorului Iisus Hristos, să ne călăuzească paşii pentru tot restul vieţii. Paște fericit!”, îsi încheie mesajul președintele UNPR, Gabriel Oprea. 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *