Noutăți

Florin Călinescu, limbaj de mahala la adresa minorelor din dosarul Dan Diaconescu

„Prietenul Dănuț Diaconescu, ca sa fie foarte clar a căzut undeva, într-o capcană, nu știu cum s-a lăsat el filmat de niște derbedoaice, alea n-au făcut reclamație, în sfârșit e o tevatură destul de complicată, că vezi Doamne, pericolul României, să-l blocheze, să nu-și facă iar televiziune, să nu ajungă președinte” a spus Florin Călinescu în cadrul unui material postat pe canalul oficial de YouTube.  

Inițial, în cadrul materialui filmat live, Florin Călinescu începea un adevărat atac la adresa minorelor din cazul Dan Diaconescu: „Bă da ce siguranță națională e ca Dan Diaconescu a babardit doua trufandale într-o camera de hotel. Că eu nu sunt ca colegul meu Dănut, dar cred ca a fost o înscenare cu boarfele alea nenorocite, este pentru prima oara cand un coleg este arestat ca a concubinat cu niste boarfe care nu au facut nicio reclamație”.

Ulterior, materialul a fost editat, după cum se vede de la minutul 9:13 de pe materialul YouTube. Până la editarea materialului, subiectul a stârnit dezbateri aprinse pe rețelele de socializare

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *