Noutăți

Filmul tragediei din Bacău în care o întreagă familie și-a pierdut viața. Ce ipoteze sunt luate în calcul

Acesta este momentul în care șoferița de 31 de ani trece cu mașina pe liniile de cale ferată, încetinește, iar apoi mașina se deplasează lent. Femeia nu știa foarte bine să conducă, pentru că luase permisul abia la sfârșitul anului trecut, însă obișnuia să fie foarte grijulie. Soțul i-ar fi cerut să facă schimb înainte de a pleca la drum. În doar câteva secunde, mașina a fost strivită și târâtă sute de metri.

Mama celor două fetițe era însărcinată în 4 luni cu al treilea copil. Intersecția nu avea barieră, însă avea pornite semnalele luminoase.

Anchetatorii iau în calcul ori că femeia nu s-ar fi asigurat, ori că a vrut să accelereze în ultimul moment și s-ar fi încurcat în pedale pentru că nu avea experiență cu mașina.

Toată familia a murit pe loc. Tatăl de 34 de ani se afla în dreapta soției, iar cele două fetițe de 10 și, respectiv 7 ani, se aflau pe bancheta din spate.

Cei patru erau în drum spre Orbeni în momentul tragediei. Cu toții așteptau să petreacă ziua împreună la pescuit, iar cele mici erau nerăbdătoare să ajungă la scăldat pe râul Siret.

Rudele care au ajuns la locul nenorocirii sunt în stare de șoc.

Între timp, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Citește și Tragedia cu 4 morți din Bacău | Mecanicul locomotivei care a lovit un autoturism, dus la recoltare de probe

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *