Noutăți

Fermierii BLOCHEAZĂ România – Polonia a anunțat că nu mai primește cereale ucrainene

Ministrul Agriculturii a avut prima reacție în scandalul care a scos fermierii români în stradă. Petre Daea a fost pus la zid de agricultorii strânși la sediul Ministerului, unde a încercat să îi asigure că vor exista bani pentru ajutoare. Declarația ministrului a fost, în schimb, plină de bâlbe. 

„Ucrainenii fiind în această, aceste constrângeri monetare au ieșit cu aceste cereale în… deși.. țările vecinate desi cerealele respective trebuia să ajungă pe doar acolo unde destinația le era foarte clară. Bugetul Ministerului Agriculturii a fost ă, ă, ă, a pus alături de această 10 milioane încă 10 milioane, practic suma s-a dublat.

Și eu protestez. Le spun că sunt alături de ei, voi fi tot timpul alături de ei și le spun dragi fermieri că am fost, sunt și voi rămâne alături de dumneavoastră. (Președintele poate să intervină și la acea sumă care trebuie s-o adăugam..) A intervenit. Lasă. (Sumă, nu ne interesează sumă) Sumă. Vine suma suplimentară acum datorită acestei intervenții. Să fim drepți (vine domnul președinte cu o propunere ca acest guvern să suplimenteze cu mult mai mult) Da, acum suplimentăm. S-a și suplimentat această sumă”, a spus Petre Daea.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *