Noutăți

Faceți cunoștință cu Ares, câinele parașutist de la Forțele Speciale! Pasionat de adrenalină, merge cu drag în fiecare misiune

Ares este un câine pasionat de aventură și, de curând, a devenit membru al acestei echipe. Noul coleg al parașutiștilor este, de altfel, unul dintre primii câini din România care se antrenează pentru a executa parașutări alături de militari. Primele imagini cu antrenamentele patrupedului au fost postate pe rețelele sociale și au strâns sute de aprecieri. 

Ares, noul coleg blănos al parașutiștilor, face parte din Batalionul 53 Comando “Smaranda Brăescu” din Bacău și este unul dintre primii câini din România care se antrenează pentru a executa parașutări alături de militari.

„Aveți câini parașutiști în armată?”

Avem. Ares e fan adrenalină! Îşi arată bucuria sărind în avion pe fiecare coleg în parte și apoi sărind din avion!

Ares face parte din prima echipă canină multirol din Forțele pentru Operații Speciale Române, este practic noul nostru coleg blănos și parașutist.

Puteți urmări în premieră câteva secvențe cu primele sale parașutări din modulul pilot demarat de Batalionul 53 Comando „Smaranda Brăescu” din Bacău”, au scris Forțele Pentru Operații Speciale Române pe pagina oficială de Facebook.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *