Noutăți

Elevul care și-a înjunghiat profesoara a fost REȚINUT! Minorul este acuzat de tentativă de OMOR

Incident grav într-unul din liceele de prestigiu din Capitală. O profesoară de japoneză a fost înjunghiată la începutul orei de japoneză de către un elev de clasa a X-a, de la Liceul Ion Creangă.

La începutul orei, profesoara ar fi anunțat clasa a X-a că urmează să le dea un test, însă a fost și momentul în care băiatul a atacat-o pe femeia de 26 de ani cu un cuțit, în zona gâtului. Femeia a fost rănită superficial în zona respectivă, iar ulterior, la fața locului au sosit medici, dar și polițiștii secției 14, o secție de poliție aflată foarte aproape de liceul respectiv. Profesoara a fost transportată de urgență la Spitalul Universitar din Capitală, unde rana i-a fost suturată, iar apoi a fost lăsată să plece acasă.

După ce și-a înjunghiat profesoara, băiatul a declarat că așa a simțit că trebuie să facă, conform unor surse apropiate anchetei. 

Până acum, spun surse din anchetă, băiatul nu a fost considerat un adolescent problemă sau un copil agresiv. Alături de el au fost audiați și alți martori ai incidentului, tot copii, dar și părinți ai acestora.

Înjunghierea profesoarei de la „Ion Creangă” ar fi fost premeditată – Ce discutau elevii înainte de ora de japoneză: „Ar merita să o omor?”

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *