Noutăți

Elevii intră vineri în vacanța de Paște. Când se reîntorc în bănci și care este programul pentru „Școala Altfel” și „Săptămâna Verde”

Următoarea vacanță de care vor avea parte copiii este cea de vară. Vacanța de vară sau vacanța mare, așa cum era cunoscută odinioară, este prevăzută în intervalul 17 iunie – 3 septembrie, relatează Agerpres.

În zilele nelucrătoare/de sărbătoare legală prevăzute de lege şi de contractul colectiv de muncă nu se organizează cursuri.

Programele „Şcoala altfel” şi „Săptămâna verde” se vor desfăşura în perioada 27 februarie – 16 iunie, în intervale de câte cinci zile consecutive lucrătoare, a căror planificare se află la decizia unităţii de învăţământ. Derularea celor două programe nu se planifică în acelaşi interval de cursuri.

Prin excepţie, la clasele din învăţământul liceal – filiera tehnologică, din învăţământul profesional şi din învăţământul postliceal, în perioadele dedicate programelor „Şcoala altfel” şi „Săptămâna verde” se organizează activităţi de instruire practică.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *