Noutăți

Elena Udrea aruncă bomba! Kovesi l-a scos pe Iliescu din dosarul Revoluției cu ajutorul grupului de la Cluj. Ce a obținut în schimb?

A. Alexandrescu: De ce a închis doamna Kovesi dosarul Revoluției?

E. Udrea: În 2009, doamna Kovesi a dat scoaterea de sub urmărire penală a lui Ion Iliescu pentru că urma să fie numită a 2-a oară procuror-șef la Parchetul General si avea nevoie de susținerea PSD-ului. Si atunci s-a înțeles cu dl. Ioan Rus, din grupul de la Cluj și cu dl. George Maior l-a scos pe Iliescu din dosar, i-a dat scoatere de sub urmărire penala pentru a avea susținerea PSD-ului să fie numită din nou șefă la PG. Secția de procurori a dat aviz negativ pentru că acolo există un procuror care astăzi…

A. Alexandrescu: Și atunci de ce a numit-o Traian Băsescu?

E. Udrea: Pentru că atunci, evident, dânsul aflând asta, că s-a înțeles cu ei pentru a-l scoate pe Ion Iliescu, ea (Kovesi – N.R.) a vrut să nu o numească a doua oara, a venit Coldea si cu Maior la președinte si i-au explicat că o să facă, o să se întâmple, s-a redeschis pe urma dosarul, ce le-o fi spus nu știu, că n-am fost de față. Cert este că l-au convins că în ciuda avizului negativ de la CSM, luat de la secția de procurori, care a fost dat fix pentru povestea asta, să o numească totuși în funcție.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *