Noutăți

Drapelul tricolor, pe vârful Caraiman la Crucea Eroilor, de Ziua Drapelului Național – Mesajul pompierilor de la ISU Bacău

Drapelul Naţional a fost urcat, luni, de pompierii băcăuani, pe vârful Caraiman, la 2.384 de metri altitudine, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău. Ziua Drapelului Naţional, instituită prin Legea 96/1998, este marcată în fiecare an, la 26 iunie.

„În semn de omagiu pentru această zi, trei dintre colegii noştri, lt. Minel Bogdan, lt. Radu Sandu şi sg. maj. Genes Raluca, au urcat Drapelul Naţional pe vârful Caraiman, la altitudinea de 2.384 de metri.

În al doilea an consecutiv, colegii noştri ne învaţă lecţia răbdării, a anduranţei şi a respectului suprem faţă de idealurile naţionale”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Ema Tereş.

„Astăzi, de ziua Drapelului Național, vă dorim ca cele trei culori să vă fie mereu călăuză pe drumul devenirii voastre!La mulți ani, România! La mulți ani Drapelului Național!”, au transmis pompierii de la ISU Bacău.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *