Noutăți

Două surori au fost găsite moarte în casă, în stare avansată de putrefacție – INFORMAȚII șocante care pot afecta emoțional

Cadavrele a două surori, în vârstă de 41 şi 52 de ani, au fost găsite vineri, în stare avansată de putrefacţie, în locuinţa lor din comuna Rodna, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

Din primele date, femeile locuiau cu fratele lor şi nu ar mai fi fost văzute de vecini de mai multe zile.

„Astăzi, 17 noiembrie, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sângeorz-Băi au fost sesizaţi despre faptul că două surori de 41, respectiv 52 de ani care locuiau în localitatea Rodna, împreună cu fratele lor, nu au mai fost văzute de mai multe zile. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, cele două au fost găsite decedate, în stare avansată de putrefacţie, în interiorul locuinţei. La faţa locului, o echipă formată din criminalişti şi poliţişti de la investigaţii criminale efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul. Totodată, urmează a fi efectuate necropsiile, care vor stabili cu exactitate cauzele deceselor”, a transmis IPJ.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *