Noutăți

Doliu în lumea afacerilor! A murit un mare constructor, care s-a ocupat de amenajarea bazei NATO de la Mihail Kogălniceanu

”Cu inimile îndoliate, familia anunță mutarea la cele veșnice, pe 11 aprilie, a celui care a fost Grigore Comănescu, tată, soț, bunic model.

Cei care doresc să își ia rămas bun sunt așteptați astăzi, 12 aprilie, la casa mortuară din incinta cimitirului Municipal din Constanța, de la ora 19.00.

Slujba de înmormântare va fi săvârșită mâine, 13 aprilie, începând cu ora 13.00, la biserica din Sibioara, ctitorită de familie.”

Grigore Comănescu activa în domeniul producției de asfalt, extracției de piatră, turism și imobiliare și era cunoscut pentru firmele Asfalt Dobrogea SRL, Comprest Util SRL, Prefabricate Dobrogea SRL, Somaco Construct SRL.

Grigore Comănescu deținea cariera de granit de la Sibioara, dar avea și investiții în imobiliare și turism. A fost proprietarul complexului Verona, situat între Mamaia și Năvodari, precum și al unui hotel din Năvodari. Firmele lui Comănescu au realizat proiecte importante, printre care amenajarea bazei NATO de la Mihail Kogălniceanu prin intermediul Comprest Util, extinderea digului de larg al Portului Constanța și dezvoltarea plajelor turistice din Constanța. În timp, companiile din grupul său au primit premii de la Camera de Comerț.

În 2021, omul de afaceri se afla pe locul 224 din Topul Capital, cu o avere de 31-33 de milioane de euro. 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *