Noutăți

Despăgubiri uriașe pentru familia unei femei care a murit după vaccinul anti-Covid

În vârstă de 43 de ani, femeia s-a vaccinat a treia oară cu Pfizer în decembrie 2021. În cele 40 de minute de observație la clinică, ea nu a prezentat niciun efect advers.

I s-a făcut rău a doua zi dimineață și s-a dus la Spitalul General din Singapore unde a decedat. Femeia a declarat la spital că nu are antecedente familiale de boli cardiace sau probleme cardiace congenitale. Ea a mai spus că nu a avut nicio reacție la prima și a doua doză de vaccin Pfizer.

În urma autopsiei, medicii legiști au confirmat ca posibilă cauză a decesului în urma miocarditei este vaccinarea. 

Conform Ministerului Sănătății din Singapore, acesta este al doilea caz de deces legat de vaccinarea Covid-19 raportat în țară. Primul caz a fost înregistrat pe data de 9 iulie 2021, când un bărbat din Bangladesh în vârstă de 28 de ani a decedat din cauza miocarditei, la aproximativ trei săptămâni după ce a primit vaccinul împotriva Covid-19.

În cazul în care se înregistrează efecte secundare grave legate de vaccinurile administrate în Singapore, programul de asistență financiară în caz de vătămare prin vaccin din această țară poate oferi despăgubiri persoanelor afectate.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *