Noutăți

David Popovici a câștigat două medalii de aur la Campionatele Naționale de la Otopeni: „Sunt mulțumit de ce am reușit”

David Popovici a câștigat două medalii de aur în prima de zi de la Campionatele Naționale, care se desfășoară în bazinul de la Otopeni. Sportivul român este înscris la șase probe individuale și a reușit deja să se claseze pe primul loc la probele de 50 metri liber și 100 metri spate. Popovici va mai concura la probele de 50 de metri spate, 50 de metri fluture, 100 de metri liber și 400 de metri liber. Finalele pentru fiecare probă sunt programate în fiecare zi de la ora 18:00.

David Popovici a făcut o serie de declarații, după cele două medalii obținute. Sportivul clubului Dinamo a spus că vrea să experimenteze noi moduri de înot în această competiție. El a mai adăugat că acest concurs nu reprezintă o mare miză pentru el. „Am încercat ceva nou, să înot cu brațele întinse. Nu prea îmi place, dar sunt la un concurs la care experimentez. Sunt mulțumit de ce am reușit. Profit că nu sunt la un concurs cu miză foarte mare. Sunt bucuros”, a declarat sportivul.

Sportivul vrea să se pregătească pentru Campionatele Mondiale de la Fukuoka, 23-30 iulie, dar și pentru Jocurile Olimpice de la Paris. 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *