Noutăți

Dan Diaconescu vrea să scape de arestul la domiciliu. Procurorii îl vor în spatele gratiilor. Decizia, în această după-amiază

Judecătoria Constanţa a respins, vineri seară, propunerea procurorilor de arestare preventivă a lui Dan Diaconescu, magistraţii dispunând măsura arestării la domiciliu pentru 30 de zile a acestuia. Decizia instanţei nu este definitivă, magistrații urmând să dea un verdict duminică seară.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, care propusese instanţei de judecată, în dimineaţa aceleiaşi zile, arestarea preventivă a lui Dan Diaconescu pentru comiterea infracţiunilor de act sexual cu un minor şi folosirea prostituţiei infantile, a contestat respingerea de către instanţă a propunerii de arestare preventivă a acestuia.

„Sper ca în cel mai scurt timp toată ţara să vadă că sunt absolut nevinovat”, a spus fostul patron OTV, care chiar a afirmat că „s-ar putea să mă întorc în presă. (…) Peste câteva luni, cu televiziune şi cu emisiune”, potrivit Agerpres.Pe de altă parte, avocatul Adrian Cuculis a explicat că fostul om de televiziune riscă până la 15 ani de închisoare, dacă procurorii pot dovedi acuzațiile de relații sexuale cu două minore, gemene, pe care le-ar fi plătit.

Surse din dosar au susținut că pentru că Diaconescu le trata urât, iar adolescentele l-au filmat și mai apoi l-au șantajat cu un video în care le cerea să îi găsească o parteneră virgină.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *