Noutăți

Dan Diaconescu, în fața judecătorului pentru arestare preventivă – Anchetatorii verifică dacă și alți grei au apelat la serviciile minorelor

Dan Diaconescu urmează să afle dintr-un moment într-altul dacă va fi arestat pentru următoarele 30 de zile, în timp ce apar detalii incendiare din dosarul în care este acuzat de două infracțiuni de act sexual cu un minor și 5 infracțiuni de folosire a prostituției infantile.

Iar potrivit unor surse, anchetatorii verifică dacă și alți grei, precum liderul AUR George Simion sau omul de afaceri Mohammad Murad ar fi apelat la serviciile fetelor. Acestea ar fi fost aduse la hotelul lui Murad de la malul marii. Acolo le-ar fi cunoscut și Dan Diaconescu. Fostul patron de televiziune le-ar fi invitat la masa lui, după care ar fi întreținut relații sexuale cu cele două minore. George Simion neagă vehement implicarea sa. 

Fostul om de televiziune le-ar fi cunoscut pe gemenele minore la un spectacol organizat la un hotel din stațiunea Olimp, patronat de Mohammad Murad, spun surse foarte apropiate anchetei. Acolo fetele ar fi susținut un program artistic, la finalul căruia Diaconescu le-ar fi invitat la masa lui. Ar fi întreținut inițial relații sexuale cu una dintre ele, iar apoi cu sora ei. La acel moment, fetele aveau 15 ani, susțin anchetatorii. 

Relația dintre Dan Diaconescu și milionarul Mohamed Murad este una de notorietate. În cursul lunii noiembrie a anului trecut, Murad ar fi plecat din România, motivul oficial fiind acela că și-a deschis un restaurant în Liban. Unele voci speculează, însă, că plecarea lui Murad ar putea avea legătură cu aventurile cu minore ale prietenului său Dan Diaconescu. Astăzi, patronul OTV a fost din nou audiat de către procurori. 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *