Noutăți

Dan Diaconescu află astăzi dacă scapă de AREST la domiciliu – STENOGRAME senzaționale din dosar

Sunt clipe decisive pentru Dan Diaconescu. Fosta vedetă TV stabilește strategia împreună cu avocații săi pentru a scăpa de arestul la domiciliu. De cealaltă parte, procurorii nu se dau bătuți până când nu îl văd pe senzaționalul DD în arest preventiv. Procesul cu miză mare a fost programat pentru mâine.

Fostul realizator de televiziune este acuzat că a întreținut relații sexuale cu gemene minore în vârstă de 15 ani de mai multe ori. Acestea l-ar fi filmat și ar fi cerut bani în schimbul tăcerii. Diaconescu neagă toate acuzațiile și spune că totul este doar un război mediatic. Mai mult, acesta și-a anunțat reîntoarcerea în presă. 

În ciuda acuzațiilor grave care i se aduc, Dan Diaconescu cere sa fie liber și a declarat că nu le cunoaște pe cele două fete.

„Au aflat că mi s-a ridicat interdicția mai devreme și că pot să fac presă și politică mai devreme. Nu există nimic din ce vi s-a spus. Nu le-am cunoscut pe acele fete”, a spus Diaconescu, sâmbătă.

Stenogramele arată, însă, altceva.

Nu mai puțin de patru persoane urmau să fie în camera în care Diaconescu ar fi trebuit să întrețină relații sexuale cu o minoră căreia ar fi vrut să îi cumpere virginitatea, pentru a-l surprinde în fapt. În plus, fostul patron OTV le-ar fi instruit pe fete să îi spună “Cristi”, pentru a își proteja identitatea.

CUM LE ADEMENEA DIACONESCU PE MINORE

T. A.: Auzi…Dan Diaconescu: Auzi. iubire? Scuză-mă de deranj. Mă auzi? Ia întreab-o pe fata asta, cum o cheamă pe…?Dan Diaconescu: Pe bune? Asta e numele real?T. A.: Da.Dan Diaconescu: Auzi, mă? Ce bea? Ce bea de felul ei?T. A.: Noi bem tărie, nu bem vinuri și de-astea.Dan Diaconescu: Păi tărie. Ce tărie vreți să…?Dan Diaconescu: Whisky sau votcă?sursa: interceptările procurorilor

STENOGRAME incendiare din mega-ancheta SEX cu minore: Ce preferințe avea Dan Diaconescu: „E legal dacă are 15 ani, știi cum se zice”

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *