Noutăți

Cum va fi vremea de Florii și de Paștele catolic. Prognoza completă – HARTĂ

Vremea se va menține rece pentru această perioadă din an, iar în unele zone vor fi înregistrate chiar și temperaturi negative, potrivit prognozei Administrației Naționale de Meteorologie pentru duminică.

 

Valorile termice minime se vor situa între -4 și 6 grade Celsius, iar maximele zilei de duminică între 7 și 17 grade Celsius. Cele ai ridicate temperaturi vor fi înregistrate în Moldova. Cerul va fi variabil nord-vestul şi sud-estul teritoriului, iar în restul țării o să fie înnnorat.

 

Sunt așteptate ploi slabe în Oltenia, Muntenia, Banat şi sudul Crişanei pe parcursul zilei. Vor fi înregistrate ploi în nordul Moldovei și în Maramureș în timpul nopții. Meteorologii au transmis că în zonele montane este posibil să ningă. Vântul va sufla slab până la moderat. Va fi și ceață, posibil asociată cu burniță, în Moldova sau sudul Dobrogei. Meteorologii au transmis că în nord-vestul țării se va produce brumă.

Cum va fi vremea în București 

În Capitală, vremea se va încălzi ușor, iar termometrele vor indica până la 17 grade Celsius. Temperaturile minime se vor situa între 3 și 5 grade Celsius. Cerul va fi în cea mai mare parte noros, vântul va sufla slab și moderat. Probabilitatea de ploaie va fi redusă.

 

Tradiția spune că vremea din ziua de Paște va fi la fel ca de Florii. Meteorologii au transmis că vremea o să se încălzează în perioada Sărbătorilor Pascale, iar în ziua de Paște sunt așteptat temperaturi de până la 20 de grade Celsius.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *