Noutăți

Cum se poartă când te înșală, în funcție de zodie. Micile detalii care îl dau de gol, dezvăluite de astre

Berbec 

Berbecul este spontan și imprevizibil. Dacă bărbatul Berbec nu dorește să se implice într-o partidă de amor neplanificată cu tine, atunci ai tot dreptul să te îndoiești de fidelitatea lui. Este aproape imposibil ca un bărbat Berbec să nu vrea să profite de o situație spontană. Dacă acest lucru începe să se întâmple mai regulat, cel mai probabil are ceva de ascuns. Nici nu te gândi de două ori la asta. Bărbatul Berbec are nevoie de entuziasm în viața și relația lui. Dacă nu ești palpitantă și gata de acțiune, el te va lăsa cu siguranță în urmă și va găsi acea emoție în altă parte. Acesta este cel mai mare motiv pentru care înșală.

Taur

Vei ști că face ceva greșit de îndată ce începe să încerce prea mult să te facă să-i crezi poveștile. Dacă începe să-ți ofere scuze pentru lucrurile pe care nici măcar nu-i ceri să le explice, atunci ascunde ceva, posibil o aventură. Bărbații Taur nu sunt genul care înșală, în general, dar tind să mai „alunece” prin altă părți, din când în când. Bărbatul Taur este extrem de loial, dar și extrem de senzual. Se poate întâmpla să fie atras într-o aventură doar din cauza emoției și de dragul de a experimenta ceva nou. 

Gemeni

Gemenii devin paranoici cu privire la telefon. Dacă îl ține ascuns, încearcă doar să îl iei, iar reacția lui îți va confirma îndoielile. Nici nu trebuie să intenționezi să vrei să îi vezi mesajele, ci doar să îl întrebi, ca pe un experiment. El nu ți-l va da la început, chiar când îl ceri. Se va întoarce la tine mai târziu, când va șterge tot. Mesajele vor dispărea, iar lista din telefon va fi probabil lipsită de orice dovadă. Dacă un bărbat Gemeni te înșală, aventura lui va fi cel mai probabil emoțională decât fizică. Sunt oameni foarte inteligenți care doresc provocări intelectuale. Acesta este unul dintre cele mai frecvente motive pentru care Gemenii trișează. Pentru a acest lucru, angajează-te mai mult în conversația cu partenerul tău și arată-ți interesul pentru lucrurile care îi plac.

Rac

Nu este genul care înșală, dar asta nu înseamnă că nu o face niciodată. Bărbatul Rac este aproape tot timpul emotiv, ceea ce înseamnă că atunci când nu-și mai arată sentimentele cu ușurință, cel mai probabil te înșală. Deoarece o aventură este ceva de care un bărbat Rac este destul de speriat, va fi extrem de nervos și foarte furios dacă nu-i este loial partenerei. Afișarea laturii sale emoționale nu este o problemă, așa că atât timp cât îți vorbește despre sentimentele sale, nu trebuie să îți faceți griji. Motivul numărul unu pentru care majoritatea bărbaților Rac înșală este faptul că au o stimă de sine foarte scăzută. Așa că încearcă să găsească validarea în altă parte.

Leu

Un bărbat leu este destul de deștept când vine vorba despre înșelat, dar pe de altă parte, se dă de gol. Cu toate acestea, dacă ai suspiciunea că are o aventură, miroase-l când ajunge acasă. Nu, nu va avea miros de femeie peste tot, nu este atât de prost. În schimb, își va da cu tone de parfum pentru a-și acoperi infidelitatea. Bărbatului Leu îi place entuziasmul. Dacă îi lipsește acea parte în relația sa, nu se va gândi de două ori și o va căuta în altă parte. Leii sunt ființe foarte sexuale, așa că un truc sau două în dormitor îl va păstra cu siguranță intrigat și interesat de tine.

Fecioară

Bărbatul Fecioară este obișnuit să aibă o relație plăcută și pașnică, fără prea multe distrageri și tulburări emoționale. Dacă nesiguranța în relația sa începe să crească, este mai probabil să renunțe la aceasta în totalitate decât să lupte. Iată, aceasta este scuza perfectă pentru a începe o aventură. Pentru a evita acest lucru, încearcă mereu să faci ceva frumos pentru el. Bărbatului Fecioară îi place să fie răsfățat. E simplu. Un bărbat Fecioară te va înșela pentru că vrea mai multă atenție de la tine. Dacă ai o relație cu un bărbat Fecioară, trebuie să depui eforturi de două ori mai mari pentru a-l păstra. Nu este deloc ușor de manevrat.

Balanță

Bărbatului Balanță îi place să aibă aproape mereu doar familia și prietenii. Singurul mod în care vei bănui vreodată că te înșală este dacă începe brusc să stea cu oameni pe care nu îi cunoști. Acest lucru este foarte puțin probabil pentru un bărbat Balanță. El nu va risca niciodată să îți prezinte persoane pe care nu vrea să le cunoști, așa că nu vei afla ceva din întâmplare. Bărbatul Balanță este foarte loial și dedicat, scrie Diva Hair. Pe de altă parte, îi place să flirteze și să cunoască oameni noi. Singurul mod în care te va înșela este dacă va flirta cu un pas prea departe.

Scorpion

La fel ca bărbatul Balanță, bărbatul Scorpion este, de asemenea, foarte loial. Te va înșela doar în cazuri extreme. Pentru a fi pregătită, există câteva semne pe care ar trebui să le iei în considerare, care te pot alerta dacă bărbatul tău o ia pe căi greșite. Dacă își schimbă brusc toate parolele de pe conturile sale de pe rețelele de socializare și dacă își ține telefonul ascuns față de tine, atunci ai de ce să fii suspicioasă. Scorpionii sunt înțeleși în mod greșit 90% din timp. Oamenii tind să creadă că sunt predispuși la a înșela, atunci când, de fapt, sunt complet nevinovați. Principalul motiv pentru care un bărbat Scorpion te-ar înșela ești probabil chiar tu. Tu ești cea care face ceva greșit. Încearcă să îți schimbi abordarea în privința relației, iar lucrurile se vor îndrepta.

Săgetător

Bărbatul Săgetător nu se va ascunde dacă nu mai vrea să fie cu tine. Dacă va găsi pe altcineva mai atractiv decât tine, cu siguranță îți va spune în față. Poate că nu îți va spune imediat ce vrea, dar cu siguranță îți va da niște indicii, cum ar fi să pună întrebări despre relația voastră și să direcționeze conversația către subiectul despărțire. Este aproape imposibil să preiei controlul asupra unui bărbat Săgetător. Probabil că nu vei putea niciodată să-i calmezi latura pasională. Este obișnuit să fie libertin și să caute noi aventuri. 

Capricon

De obicei, îi place să îți cumpere lucruri atunci când ocazia o cere. Dar, dacă bărbatul Capricorn începe să-ți cumpere lucruri din senin, există o problemă. Dacă îți oferă cadouri în scopuri romantice, situația se complică, așa că nu le primi fără să bănuiești serios că te înșală. Capricornul este foarte tradițional, așa că înșelatul nu este aproape niciodată o opțiune pentru el. Cu excepția cazului în care nu îl tratezi cu respect. Acesta este singurul lucru care l-ar putea determina vreodată să te trădeze.

Vărstător

Bărbatul Vărsător este foarte onest și nu se pricepe deloc să mintă. Deci, dacă are o aventură, cu siguranță îț va povesti mai devreme sau mai târziu despre asta. Nu trebuie să îți faci griji cu privire la minciuna lor, cel puțin nu după un timp. Pe de altă parte, poți detecta infidelitatea din timp în funcție de comportamentul lui. Dacă menționează excesiv o persoană într-o manieră proastă, ar trebui să pornești „radarele”, deoarece cu siguranță se întâmplă ceva suspect în viața lui. Însă, de obicei, bărbatul Vărsător nu înșală. Cel mai probabil doar te va neglija o perioadă, din cauza activităților sale. 

Pești

Bărbatul Pești se află de obicei în propria lui lume ideală. Nu îi pasă atât de mult de aspectul său sau de modul în care îl văd alți oameni. Trebuie să fi observat asta asupra bărbatului tău și a comportamentului său. Dar există o altă latură a lui atunci când începe să se comporte de parcă ar fi făcut ceva greșit. Bărbatul cel dezordonat va începe să se îngrijească, subit, mult mai mult. Bărbatul Pești își dorește magie în viața lui. Nu vrea nimic obișnuit, ci doar lucruri care sunt speciale. Este greu să stai alături de un om cu o astfel de personalitate și să nu înnebunești. Dar, un lucru este sigur, dacă nu vrei să te înșele, acordă-i un pic mai multă atenție și dragoste.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *