Noutăți

Cristoiu: Cazul Dan Diaconescu a fost regizat de niște maeștri. Nu este decât o diversiune, o perdea de fum, binomul SRI-DNA se reîntoarce

ȚCazul Dan Diaconescu nu este decât o nouă diversiune pentru ceva foarte grav în această perioadă. Este dezvăluirea incendiară făcută de jurnalistul Ion Cristoiu care spune că totul nu este decât un semnal că SRI-ul se reîntoarce în procesele penale, în special față de acele persoane care deranjează. Cristoiu spune că este clar un proces regizat pentru că înainte că Diaconescu să afle că este acuzat penal, Parchetul s-a autosesizat și ar fi informat anumiți jurnaliști înainte să afle inculpatul. 

„Scandalul nu-l vizează atât. Că nu-l văd eu pe Diaconescu periculos. Scandalul vizează crearea unei mari perdele de fum. Suntem în niște zile de perdele de fum. Ori este o perdea de fum pentru reîntoarcerea SRI-ului în procesul penal. Cei care au făcut această diversiune sunt mari regizori. Are tot ce trebuie „Dan diaconescu, cunoscut”, „virgină„, gemene, minore, are tot ce trebuie că să stea că povestea cu Caracalu vreo 10 zile. Atenție la buzunare, că ăștia fură ceva fac ceva în această perioada cât noi să nu vedem.

Eu, Ion Cristoiu, nu cred că e vinovat. Acea porcărie prin care omului înainte de a i se aduce la cunoștință se încalcă total legea. Parchetul difuzează în presă, da de-a gata. Lui Dan Diaconescu i se poate întâmplă orice că nu-l apară nimeni. „, a spus Ion Cristoiu.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *