Noutăți

Cozmin Gușă devoalează fake news-ul legat de arestarea lui Rareș Bogan. Este opera lui Coldea, Rareș a atacat grupul REZERVIȘTILOR

„Personajele sunt cam aceleași, dar s-au inversat rolurile. Indivizi precum Coldea, care azi sunt rezerviști, dar erau activi atunci și apăsau în mod, să zicem, legitim, butoanele arestărilor, azi nu le mai apasă legitim, dar o fac prin influențe. Eu l-am avertizat pe Rareș atunci când l-a atacat pe Aurescu, că băiatul acela care-i poartă sâmbetele lui Rareș, vorbesc de Florian Coldea, nu la fel de mult ca mie și lui Maricel Păcuraru, de noi a avut grijă în mod special, i-am spus lui Rareș că n-are la ce să se aștepte de la atacurile lui Aurescu, este un nobody, dar este interfața lui Coldea și a celor care negociază cu factorul extern. A fost băiatul lor.

 

AURESCU E OMUL LUI COLDEAAurescu a fost omul lui Coldea la MAE tot timpul, Coldea avea nevoie de el cu relaționarea cu partea diplomatică din SUA,el având legătura și când era activ și acum, ca rezervist, cu intelligence-ul și FBI. Ei bine, atacându-l pe omul lui Coldea, Rareș l-a deranjat și trebuia să-i vină acest retur.

 

REZERVIȘTII SUNT SPERIAȚI CĂ RAREȘ BOGDAN ATACĂ BUCUREȘTIUL

În al doilea rând, altă zona vizată de rezerviști este Bucureștiul, cu contractele lui. Rareș vrea să atace Bucureștiul în locul unui preferat al rezerviștilor, care este domnișorul Sebastian Burduja. Rareș l-a atacat și pe el, a atacat în mod constant zona rezerviștilor.Marea întrebare care se pune este: mai sunt rezerviștii în stare să facă dosare și să mai aresteze, cu sprijinul factorului extern, să dea amenzi la CNA, să facă fel de fel de lucruri, să vândă Delta cu semnătura lui Aurescu? Noi așteptăm răspunsurile prin intermediul statului. Mai ales că statul a avut miercuri un soi de răspuns la treburile pe care le pregăteau Coldea și rezerviștii, procurorii militari s-au dus la SRI București să ia niște documente despre fraudele lui Coldea și alții în perioada în care era prim-adjunct al SRI. Deci ceva se întâmplă” a declarat analistul politic Cozmin Gușă, în direct la Culisele Statului Paralel.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *