Noutăți

Copil de câțiva ani, în SEVRAJ din cauza telefonului mobil. Imagini șocante – VIDEO

În imagini se observă cum un copil care nu pare să aibă mai mult de 4 ani plânge în somn în timp ce face cu mâinile mișcările inconfundabile ale „scrolării” (derularea pagini/imaginii cu degetele), ca și cum ar avea o tabletă. Scena a stârnit îngrijorarea părinților.

The baby cried in his sleep and made movements as if he had a tablet in his hand. These moments caused anxiety in the parents.pic.twitter.com/nUyxWz2ZBO

— CCTV IDIOTS (@cctvidiots) June 23, 2023

 

Un recent studiu statistic indică o situație cu adevărat îngrijorătoare în ceea ce privește relația copiilor cu deviceurile IT, în special telefoane și tablete. Pe categoria de vârstă 8 -12 ani, durata medie de utilizare zilnică este de 4 ore și 44.

În cazul adolescenților, media crește la 7 ore și 22 de minute pe zi. Mai mult, peste jumătate dintre ei chiar se autodeclară dependenți de telefoanele lor.

Pe de altă parte, sunt și psihologi care susțin că nu este vorba neapărat de dependență, ba chiar indică un fel de modă printre părinți „de a patologiza comportamentul normal al adolescenților”.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *